3Shape TRIOS®

> Mondscanners > 3 Shape >Trios

 • Technologie
 • Bestelling
 • Scanning
 • Communicatie

3Shape TRIOS

De nieuwste generatie mondscanner

3Shape loopt voorop op het gebied van de tandheelkundige CAD/CAM mogelijkheden voor laboratoria en zij zijn continue bezig om de digitale tandheelkunde te verbeteren en uit te breiden. Hun ervaring en de reeds bewezen technologie gebruiken ze nu om de Trios te introduceren; een intra-orale digitale mondscanner voor klinieken die de tandarts meer tijd, meer tevreden patiënten en een nog betere kwaliteit restauratie geeft. Door voorspelbaar te kunnen werken geeft dit meer rust in de praktijk.

Op weg naar volledig digitale tandheelkunde

Digitaal afdrukken begint steeds meer een standaard te worden in tandartspraktijken wereldwijd. Digitale technologieën gaan efficiënt om met zelfs complexe klinische situaties en geven een consistente, hoge kwaliteit restauratie als eindresultaat.

Niet alleen een scanner, een complete oplossing

Met de Trios scanner kan de tandarts werken met het lab van hun keuze en blijft dus het volledige scala van tandheelkundige indicaties, tandtechnisch expertise en materiaal e en vrije keuze. De Trios is ontworpen dat tandartsen zich meer kunnen focussen op het behandelen van hun patiënten en het leveren van de beste kwaliteit restauraties.

Compleet én Veelzijdig

De innovatieve mondscanner 3Shape TRIOS® biedt u een breed indicatiegebied voor restauraties op het gebied van kroon- en brugwerk tot implantaat casussen. Als CAD/CAM Technology Leader ontwikkelde 3Shape hiervoor speciaal de Ultrafast Optical Sectioning™ technology. Hiermee maakt u snel en eenvoudig digitale afdrukken zonder dat u scanspray hoeft aan te brengen in de mond van uw patiënt.

Onderscheid uw praktijk met de 3Shape TRIOS® als complete en breed toepasbare digitale oplossing voor snelle, eenvoudige en voorspelbare digitale afdrukken:

 • Verbetering rendement van uw praktijk
 • Perfecte beetregistratie
 • Verbeterde subgingivale preparaties
 • Minder correctiewerkstukken
 • Ultrafast Optical Sectioning™ technologie
 • Comfortabel en patiëntvriendelijk
 • Ideaal startpunt voor de vervaardiging van CAD/CAM restauraties

Meer informatie over digitaal afdrukken met de 3Shape TRIOS®? Organiseer een afspraaak online.

 

 

 

Stuur alle beelden naar de labo na de scan

Maakt Uw eigen bestelling !

De bestelling formulier zijn personali

Bestelformulieren zijn klantgericht om een of meer van uw lab partners overeenkomen. 3Shape Trios kan ook worden geconfigureerd door het laboratorium.

 

Snelle 3D scanworkflow met real-time visualisatie

Geen tijdverlies en spuit ongemakkelijk voor de patiënt. Het scannen van de boven-en onderkaak die bijten en Trios ® technologie zal brengen de occlusie
   

Maakt een optimale afdrukkwaliteit de eerste keer door het gebruik van hulpmiddelen voor de validering van de voorbereiding, controle occlusial ruimte en maatregelen.

Voeg uw commentaar op de digitale 3D-printing. Zij zullen rechtstreeks worden geraadpleegd om het laboratorium.

   

Stuur uw gedachten naar het laboratorium in 1 klik.

Minder handling, verpakking en verzending zorgen in vergelijking met conventionele druksystemen. In tegenstelling tot veel andere digitale systemen, 3Shape Trios-systeem zorgt voor een directe raadpleging door het laboratorium. U kunt werken met labs 3Shapes of rechtstreeks met andere partners via het CAD-systeem.

   
De TRIOS ®-oplossing is geoptimaliseerd om het volledige scala van tandheelkundige indicaties te ondersteunen. U kunt genieten van laboranten en productie-expertise om hoogwaardige restauraties verkrijgen en behandelen meer patiënten in plaats van tijd en geld.

 

 • Communicatie tussen de labo en de tandarts
  De TRIOS ® oplossing bevat effectieve communicatiemiddelen om een ​​voorbeeld ontwerpen en diagnostische waxups gemaakt in het laboratorium. Online communicatie met het laboratorium zal u toelaten om gevallen te bespreken, het eens op marge lijnen, tekeningen 3D bekijken en interactieve toegang waxups diagnostische voor discussie met patiënten.
   
  Kleine veranderingen
  De nauwkeurigheid van indrukken TRIOS bespaart u kostbare tijd, maar al te vaak besteed aan aanpassingen aan de vorm van het herstel te verbeteren. De TRIOS ® oplossing verkort de tijd die nodig is om restauraties plaats. Hoge precisie digitaal printen met online communicatie tijdens ontwerp zorgt voor een hoog slagingspercentage voor een perfecte pasvorm en uitzonderlijke klanttevredenheid.

 

.

 

 

 

Dental Discovery N.V Plezantstraat 22, 9100 Sint-Niklaas (BE) Tél : +32(0)3 780 20 00 - Fax : +32(0)3 780 20 01